Ferrari House












 Architectural and Interior Design of a split level house for pirivate clients

 

Project of a villa in the milanese hinterland. The villa has been designed on two levels according to the existing territorial development. On the ground floor we have a large double-height kitchen with a private study on the other side and bedrooms and related services in the other wing. In the basement instead the large glazed living room overlooking the internal garden and the private pool.

Progetto di una villa nell'hinterland milanese. La villa è stata progettata su due livelli in conformità della sviluppo territoriale esistente. Al piano terra abbiamo l'ampia cucina a doppia altezza con al di sopra situato uno studio privato e nell'altra ala le camere da letto e i relativi servizi. Al piano interrato invece il grande salotto vetrato che si affaccia sul giardino interno e e la piscina privata.